Rezervacija

ODMOR S KUĆNIM LJUBIMCIMA

Svi naši kampovi su dog friendly jer smo svjesni da odmor ne bi bio odmor bez četveronožnih članova obitelji. Ukoliko ne možete zamisliti putovanje bez vašeg kućnog ljubimca naši kampovi su pravo mjesto za vas. Psi su dobrodošli u svim mobilnim kućicama i na svim parcelama Adriatic Kampova!

 

KAMP PINETA

U kampu Pineta, psi će uživati u igri u prirodi, hladu borove šume te pristupačnom ulazu u more. Šljunkovita plaža za pse nalazi se u sklopu kampa. Naše mobilne kućice, u kojima su psi uvijek dobrodošli, nalaze se u blizini plaže s pogeledom na Brijunsko otočje. Vjerujemo da će vama i vašim ljubimcima goditi šetnje uređenom stazom od kampa Pineta do istarskog gradića Fažane.


SAZNAJ VIŠEKAMP PERNA

Kamp Perna je poznata surferska destinacija na jugu Hrvatske. U ovom kampu sve je podređeno uživanju na valovima. Okušajte se u novoj vještini: povedite vašeg ljubimca na daskanje! Plaža se nalazi u samoj blizini mobilnih kućica i parcela, a u svim smještajnim objektima dozvoljeni su psi. Psima je ulaz u more dozvoljen na svim mjestima u kampu kako bi i njihov odmor bio potpun.


SAZNAJ VIŠE

KAMP BAŠKO POLJE

Kamp Baško Polje je pravo mjesto za miran obiteljski odmor na Jadranu koji bi za neke obitelji bio nezamisliv bez omiljenih kućnih ljubimaca. Psi će uživati prirodi koju kamp pruža- igra u hladovini stoljetnih borova je pravi zgoditak tijekom vrućih ljetnih dana, a prekrasne plaže koje se nalaze duž šetnice duge 2 kilometra prilika su za šetnju, igru te osvježenje u moru.


SAZNAJ VIŠE KAMP BI VILLAGE

Zabava za cijelu obitelj nalazi se u kampu Bi Village. Kamp Bi Village je kids & dogs friendly- za užitak svih članova obitelji. Na mapi kampa možete pronaći plažu namijenjenu kupanju pasa te mjesta gdje se nalaze tuševi za vaša ljubimce. Plaža ''Bi Dog Beach'' nema ležaljke ni ogradu te je otvorena cijeli dan za neograničeno uživanje i slobodu vaših ljubimaca u moru.


SAZNAJ VIŠE
vrh stranice