Rezervacija

Holiday Center Bi Village

Kamp Bi Village je kamp s četiri zvjezdice smješten na zapadnoj obali Istre, udaljen kilometar od malog slikovitog ribarskog mjesta Fažana. Tijekom boravka u kampu Bi Village uživat ćete u blagoj mediteranskoj klimi, kristalno čistom moru i jedinstvenom pogledu na otoke Brijuna. Bi Village savršeno je mjesto za obiteljski odmor i prepoznat je po izvrsnoj usluzi. Naših 50 novo opremljenih mobilnih kućica udaljeno je 400 m od mora. Adrenalin park novi je dodatak u Bi Village-u - avanturističke staze za odrasle i djecu, slobodni pad, zip line i penjanje omogućit će vam da se zabavljate cijeli dan. Svake godine nudimo više sporta i zabave za odrasle i djecu s animacijskim timom Samarcanda. Bi Village također skrbi za osobe s invaliditetom - nedavno smo otvorili novi pristup moru za goste s invaliditetom. Bi-Village, sa svojom tradicijom i kulturom, omogućit će vam odmor iz snova kojeg ćete dugo pamtiti.

MAPU NAŠIH MOBILNIH KUĆICA I HOLIDAY CENTER BI VILLAGEA MOŽETE PRONAĆI OVDJE

Mobilna kućica Comfort

Comfort je mobilna kućica koja može smjestiti do šest osoba. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i dvije kupaonice.

- Površina: 32m2
- Dimenzije: 8 x 4 m
- Kapacitet: 4 + 2

NE PROPUSTITE ISKORISTITI NAŠE AKCIJE VEĆ DANAS!

SAZNAJ VIŠE    REZERVIRAJ

Mobilna kućica Superior Family

Superior Family je mobilna kućica koja može smjestiti do pet osoba. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i dvije kupaonice.

- Površina: 35m2
- Dimenzije: 8 x 4,4 m
- Kapacitet: 4 + 1

NE PROPUSTITE ISKORISTITI NAŠE AKCIJE VEĆ DANAS!

SAZNAJ VIŠE    REZERVIRAJ
vrh stranice