Rezervacija

Mobilne kućice u Standard zoni

Kamp Perna smješten je na poluotoku Pelješcu. Kamp obiluje mediteranskom klimom s predivnim pogledom na otok Korčulu. Vrlo je pogodan za djecu te sve goste koji su zainteresirani za aktivan odmor. Mobilne kućice nalaze se sasvim uz plažu, zaštićene prirodnim hladom stabala. S prostranih terasa gosti mogu uživati u prekrasnom pogledu na more i otok Korčulu, ali i na surfere koji svojim daskama režu valove nošeni vjetrovima koji neprestano pušu kroz Pelješki kanal i u toplim ljetnim danima pružaju osvježenje. Na plaži nalazi se surf centar koji kroz svoje cjelodnevne programe ljubiteljima jedrenja pruža mogućnost da nauče jedriti na dasci ili usavrše svoje umijeće uz iznajmljenu ili vlastitu opremu. Uzduž plaže nalaze se dodatni sadržaji koji kao što su restoran, kafić, samoposluga, suvenirnica. Nezaboravni odmor upotpunit će i brojna događanja koja se održavaju unutar kampa. Tako će gosti imati priliku vidjeti performans sa vatrom, opustiti se uz gong terapiju ili zabaviti se uz kino pod zvijezdama.

MAPU NAŠIH MOBILNIH KUĆICA I KAMPA PERNA MOŽETE PRONAĆI OVDJE

Mobilna kućica Standard

Standard je mobilna kućica koja može smjestiti do pet osoba. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i jedne kupaonice. Udaljenost od plaže: 80m-200m.

- Površina: 24m2
- Dimenzije: 8 x 3 m
- Kapacitet: 4 +1

NE PROPUSTITE ISKORISTITI NAŠE AKCIJE VEĆ DANAS!

SAZNAJ VIŠE    REZERVIRAJ

Mobilna kućica Superior

Superior je mobilna kućica koja može smjestiti do šest osoba. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i dvije kupaonice. Udaljenost od plaže: 80m-200m

- Površina: 32m2
- Dimenzije: 8 x 4 m
- Kapacitet: 4 + 2

NE PROPUSTITE ISKORISTITI NAŠE AKCIJE VEĆ DANAS!

SAZNAJ VIŠE    REZERVIRAJ
vrh stranice