Rezervacija

Mobilne kućice - Kamp Baško Polje

Kamp Baško Polje, smješten u samom središtu Dalmacije, je mjesto vrlo prepoznatljivo po prekrasnoj borovoj šumi i dugim, šljunčanim plažama. Mobilne kućice su smještene u hladovini starih borova, koji pružaju gostima ugodnu hladovinu tijekom toplih ljetnih dana. Idealno za provesti relaksirajući odmor okruženi prekrasnom prirodom. Kućice su udaljene 500 - 700 metara od mora. Plaža s promenadom u kampu Baško Polje vodi s jedne strane do Baške Vode, a s druge do Makarske, ukupno desetak kilometara plaže i mjesta za kupanje i rekreativce. Većim dijelom u hladu, staza je također idealna za jogging i vožnju biciklima. Uzduž plaže nalaze se dodatni ugostiteljski sadržaji koji su uvijek na usluzi gostima kampa i mobilnih kućica. Bogata gastronomska ponuda s naglaskom na dalmatinsku kuhinju, netaknuta priroda te zanimljivi dodatni sadržaji omogućuju svakom gostu da pronađe svoju savršenu kombinaciju za odmor iz snova.

MAPU NAŠIH MOBILNIH KUĆICA I KAMPA BAŠKO POLJE MOŽETE PRONAĆI OVDJE

Mobilna kućica Anya

Anya je mobilna kućica koja može smjestiti do pet osoba. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i jedne kupaonice.

- Površina: 24m2
- Dimenzije: 8 x 3 m
- Kapacitet: 4 + 1

NE PROPUSTITE ISKORISTITI NAŠE AKCIJE VEĆ DANAS!

SAZNAJ VIŠE

Mobilna kućica Hvar

Hvar je mobilna kućica koja može smjestiti do šest osoba. Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka i dvije kupaonice.

- Površina: 32m2
- Dimenzije: 8 x 4 m
- Kapacitet: 4+2

NE PROPUSTITE ISKORISTITI NAŠE AKCIJE VEĆ DANAS!

SAZNAJ VIŠE
vrh stranice