Rezervacija

BACHATA FESTIVAL

TRAŽITE OPUŠTAJUĆI ODMOR ISPUNJEN PLESOM?

U tom slučaju, došli ste na pravo mjesto. Naš kamp nudi usluge za svačiji ukus!

U rujnu već tradicionalno plesači preuzimaju naš kamp Pernu. Ovog ljeta godišnji Međunarodni Bachata ljetni kamp održat će se od 2. do 9. rujna 2023. u kampu Perna kod Orebića na poluotoku Pelješcu. Plesni tečajevi odvijati će se na otvorenom pod borovom šumom kampa s prekrasnim pogledom na otok Korčulu. Za vrijeme pauze između tečajeva moći ćete uživati u kupanu u kristalno čistom moru na plaži kampa ili uživati u večernjem programu s jedinstvenim i raznolikim događanjima koji će se održavati svake večeri u baru kampa. Latino plesni ritam i glazba ispunit će sve sate Vaših dana u Perni. Pridružite nam se u kampu na tjedan dana plesa, glazbe i predivnog krajolika kako bismo proslavili kraj ljeta uz zabavan Bachata festival.

VRIJEME JE ZA ODMOR U KOJEMU SE MOŽETE POSVETITI SAMO SEBI

Bilo da kampirate prvi put ili ste strastveni kamper, boravak u kampu Perna biti će nezaboravan. Jedinstvena lokacija kampa Perna ostati će Vam u pamćenju s predivnim pogledom na stari grad Korčulu te bogatom mediteranskom vegetacijom. Uživajte u prekrasnim pogledima na zalaske sunca te obližnje otoke. Smještaj za naše goste kampa jest u klimatiziranim mobilnim kućicama. Kamp Perna popularna je destinacija za wind i kite surfere iz cijele Europe. Škola surfanja Surfi u sklopu kampa nudi individualne i grupne tečajeve surfanja za početnike i napredne surfere. Svakako preporučujemo da za vrijeme predaha od plesa steknite novu vještinu surfanja.

Raspored Bachata festivala će uključivati različite plesne tečajeve - BASIC razinu za početnike koji su tek nedavno krenuli u svoju Bachata avanturu, OPEN za redovne plesače koji žele zaroniti u nove plesne tehnike te MASTER CLASS za napredne plesače koji žele dovesti svoje Bachata vještine do savršenstva.

Vrhunac festivala održati će se 6. rujna u Orebiću Međunarodnim prvenstvom u Bachati. Žiri će se sastojati od renomiranih međunarodnih zvijezda Bachate: Gero & Migle, Miguel & Sunsire, Antoni & Belen te Pati & Luke.

Sve što ostaje jest da spakirate torbe i stignete ovamo, jedva čekamo da Vas vidimo!

vrh stranice